Vepřová kýta

Kód: 374/20 374/50 374/80 Zvolte variantu
65 Kč / ks 109 Kč / ks 145 Kč / ks od 65 Kč / ks
Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Zvolte variantu
Varianta
Můžeme doručit do:
25.11.2024 25.11.2024 25.11.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení

Zbytečná slova! Pořádná a chutná flákota, 100 % masa do tvé tlamičky!

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vepřová kýta sušená

 

100% přírodní sušené maso pro mlsné psy a jiné masožravce

 

Sušená vepřová kýta je mimořádně kvalitní český produkt prémiové kvality, který vzniká s láskou v duchu naší filozofie – i páníček může ochutnat. Tento produkt obsahuje jen a pouze maso, které má punc potravinářské kvality – tedy maso určené k lidské spotřebě. Výrobek neobsahuje žádné chemické ani konzervační látky. Je prostě 100% přírodní.

 

Vlastnosti

  • 100% maso potravinářské kvality
  • Bez konzervantů
  • Minimální obsah tuku
  • Bezkonkurenční obsah proteinu
  • Vyrobeno v České republice

 

Analytické složky

analytická složka procento (%)
hrubý protein 84,2 %
hrubý tuk 7,13 %
vlhkost 5,23 %

 

Výhody sušeného masa

Šmakovo sušené maso obsahuje přirozený poměr vitamínů, minerálů a bílkovin, které prospívají srdci, nervovému systému, podporují krvetvorbu a kvalitu zubů a kostí. Libová svalovina obsahuje vysoký podíl esenciálních aminokyselin, železa a vitamínu B2. Svalovina posiluje žvýkací svalstvo a vyrovnává hladinu žaludečních šťáv. Šmakovo sušené maso je velmi bohaté na proteiny, které podporují růst svalové hmoty a kvalitu srsti.

 

Dávkování

Vhodné pro všechny psy starší 6 měsíců. Doporučená denní dávka je cca 5 kusů pro dospělého psa s váhou 10 kg. Podávejte jako odměnu vedle běžné denní krmné dávky kompletního krmiva.

 

Skladování

Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, po otevření spotřebujte do 7 dnů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sušené pamlsky pro psy a kočky
Záruka: 18 měsíců

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: