Vepřová kýta

Kód: 374/20 374/50 374/80 Zvoľte variant
2,57 € / ks 4,31 € / ks 5,74 € / ks od 2,57 € / ks
Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Zvoľte variant
Variant
Môžeme doručiť do:
6.12.2024 6.12.2024 6.12.2024 Zvoľte variant
Možnosti doručenia

Zbytečná slova! Pořádná a chutná flákota, 100 % masa do tvé tlamičky!

Detailné informácie

Podrobný popis

Vepřová kýta sušená

 

100% přírodní sušené maso pro mlsné psy a jiné masožravce

 

Sušená vepřová kýta je mimořádně kvalitní český produkt prémiové kvality, který vzniká s láskou v duchu naší filozofie – i páníček může ochutnat. Tento produkt obsahuje jen a pouze maso, které má punc potravinářské kvality – tedy maso určené k lidské spotřebě. Výrobek neobsahuje žádné chemické ani konzervační látky. Je prostě 100% přírodní.

 

Vlastnosti

  • 100% maso potravinářské kvality
  • Bez konzervantů
  • Minimální obsah tuku
  • Bezkonkurenční obsah proteinu
  • Vyrobeno v České republice

 

Analytické složky

analytická složka procento (%)
hrubý protein 84,2 %
hrubý tuk 7,13 %
vlhkost 5,23 %

 

Výhody sušeného masa

Šmakovo sušené maso obsahuje přirozený poměr vitamínů, minerálů a bílkovin, které prospívají srdci, nervovému systému, podporují krvetvorbu a kvalitu zubů a kostí. Libová svalovina obsahuje vysoký podíl esenciálních aminokyselin, železa a vitamínu B2. Svalovina posiluje žvýkací svalstvo a vyrovnává hladinu žaludečních šťáv. Šmakovo sušené maso je velmi bohaté na proteiny, které podporují růst svalové hmoty a kvalitu srsti.

 

Dávkování

Vhodné pro všechny psy starší 6 měsíců. Doporučená denní dávka je cca 5 kusů pro dospělého psa s váhou 10 kg. Podávejte jako odměnu vedle běžné denní krmné dávky kompletního krmiva.

 

Skladování

Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, po otevření spotřebujte do 7 dnů.

Dodatočné parametre

Kategória: Sušené pamlsky pro psy a kočky
Záruka: 18 měsíců

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: