Látkový sáček na svačinu - Skřítkové Zimní
Kód: 190Detailní popis produktu
Konec igelitovým sáčkům i přilepeným ubrouskům na svačině. Látkový obal s motivem Skřítků z autorské látky KSDart.cz bude vaším skvělým pomocníkem na výlety nebo dětem do školy. Je to totiž látkový sáček na svačinu a ubrousek v jednom. A díky nepropustné PUL vrstvě uvnitř sáčku ani ta šťavnatější svačina neprosákne ven. Zapínání na suchý zip zase zajistí, že vše zůstane tam, kde má.
Proč ho budete milovat?
- Vejde se do něj i bohatě obložený kousek běžného pečiva (ty větší bude potřeba přeci jen rozpůlit)
- Zapínání na suchý zip zajistí, že sáček se sám neotevře, ale i malé děti se do něj dostanou pohodlně
- Vnitřní strana sáčku je opatřena vrstvou s PUL zátěrem - díky tomu zůstane sáček zvenčí suchý, i když do něj nakrájíte třeba jablko
- Po vybalení svačiny poslouží sáček také jako prostírání a nakonec i jako ubrousek
- Je to sáček vlastenec - vznikl kompletně od první nitky do posledního stehu v České republice
Jeho míry
- Výška 18 cm
- Šířka 15 cm
- Vnější vrstva vyrobena ze 100% bavlny
- Vnitřní vrstva je ušitá z 80% bavlny a 20% polyesteru a opatřená 100% PUL zátěrem
Míry i posazení vzoru na samotného sáčku se mohou kus od kusu lišit. Proč? Protože každý kus je ručně šitý originál. To dává výrobkům punc jedinečnosti, stejně jako případné drobné odchylky od dokonalosti. Každý je totiž jako Vy - jedinečný. Věřím, že je budete milovat stejně jako já.
Sáček je šitý z autorské látky s motivem Skřítků. Ty - stejně jako všechny ostatní předlohy motivů, které na výrobcích vidíte - malovala Katka z www.ksd-art.cz svými milovanými akvarely.
Látkový obal na svačinu je tak nejenom skvělým pomocníkem, ale také stylovým a hravým doplňkem. Ať vám dobře slouží! A aby sloužil co nejdéle, je třeba se o něj starat s citem.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tašky |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
Série: | Skřítkové |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.